بهره‌گيري کشورهاي OIC از ظرفيت‌هاي گردشگري سلامت

به گزارش ميراث‌‌‌آريا (chtn)، دبير علمي کنفرانس گردشگري سلامت با تاکيد بر اين موضوع گفت: گردشگري پزشکي افرادي را در برمي‌گيرد که براي بهره‌مندي از خدمات پزشکي يا جراحي‌هاي مشابه کشور خود که از نظر هزينه ارزان‌تر و به لحاظ کيفي بالاتر است، به ساير کشورها سفر مي‌کنند.

کرباسي با بيان اين نوع گردشگري که فرصت بي‌نظيري را براي کارفرمايان در جهت صرفه‌جويي مالي در هزينه بهداشتي از قبيل جراحي‌هاي بزرگ فراهم مي‌کند، اظهار داشت: از اين‌رو دولت‌ها از گردشگري سلامت توانسته‌اند ميلياردها دلار درآمد براي صنعت گردشگري فراهم کند.

وي با اشاره به شناسايي گردشگري پزشکي در 50 کشور جهان گفت: اعتبارسنجي و معيارهاي کيفي اين شاخه از گردشگري در سطح جهان متفاوت بوده و با توجه به مسائل اخلاقي پزشکي از لحاظ شيوه‌ها و ابزار دسترسي به اين خدمات ملاحظاتي وجود دارد.

کرباسي تصريح کرد: در نتيجه لازم است کشورهاي عضو سازمان همکاري‌هاي اسلامي به عنوان يکي از بلوک‌هاي موثر اقتصادي جهان حداکثر استفاده را از استعدادهاي بالقوه خود در گردشگري سلامت داشته باشند.

کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي با همکاري اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران، بيمارستان رضوي مشهد، سازمان همکاري‌هاي توسعه اسلامي، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و نيز سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري برنامه‌ريزي شده که از روز گذشته به مدت 2 روز در بيمارستان رضوي مشهد آغاز به کار کرد.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1390092960